Ugrás a tartalomhoz Lépj a menübe
 


Újabb 100 fotónk a letenyei XXIX. Mura Menti Napokról

A letenyei Fáklya Művelődési Ház és Könyvtár 2012. augusztus 15-20. között rendezte meg a XXIX. Mura Menti Napok, Hármashatár Fesztivált. Augusztus 19-én az Alkotmány napi városi ünnepséget követően a főtéren a Letenyéért Közéleti Egyesület és a Derűs Évek Nyugdíjas Klub kínálta a finomabbnál finomabb ételeket és réteseket. Itt a gyermekeknek is jutott elfoglaltság, hiszen az ügyes kezű letenyei könyvtárosok kézműves játszóházzal várták őket. A Mura Dance programon belül időközben a színpadon felléptek a letenyei moderntánc csoportok, a SHEBA hastánc táncosai, volt Dávid Zumba és Kangoo bemutató is.
Ezt követően Merics Nikolett musical énekes majd a MARCATO ütő együttes lépett fel a "világot jelentő deszkákon". Pál Csaba - Chubby Elvis koncertje után az Exoticos Sipos F. Tamás szórakoztatta a nagyérdeműt, mely után a helyi zenésszel is rendelkező No Limit együttes utcabálja kezdődött el.
Este pontosan 22.00 órakor vette kezdetét a hagyományos ünnepi tüzijáték, melyet több ezren csodálhattak meg a letenyei Főtéren.