Ugrás a tartalomhoz Lépj a menübe
 


Körzeti óvodás Csiribiri Fesztivál - Letenye -

Csiribiri – 2012

2012. március 22-én (szombaton) már negyedik alkalommal került megrendezésre Letenye óvodáinak megszervezésében a Csiribiri találkozó.
Az óvodásokat, mint főszereplőket nagy taps fogadta, majd Csökölyné Tóth Ágota, mint a Letenye és Környéke Szakmai Munkaközösség vezetője üdvözölte a vendégeket, megköszönte a támogatásukat, melyre minden évben nagy szükség van ahhoz, hogy a rendezvény sikeres lehessen. Elmondta, hogy a Csiribiri találkozó azért szerveződött, mert az óvónőknek szükségük és igényük van arra, hogy találkozzanak, kapcsolatot tartsanak, újabb és újabb ötletekkel segítsék egymás munkáját.
De ennél sokkal fontosabb, hogy a gyermekek megörvendeztessék és megismerjék egymást, ilyen módon is tapasztalatokkal gazdagodjanak.
Évről-évre egyre színvonalasabb tartalommal telítődik ez a délelőtt, és igazán élményt nyújtó mind a gyermekek, mind a felnőttek számára. Ez az alkalom nem a versenyről, nem a minősítésről szól, nincs szakmai zsűri. Az a cél, hogy mindenki jól érezze magát, miközben örülhetnek a sok mesének, vidám gyermekdaloknak, táncoknak.
A rendezvény megnyitása után Fischli Eszter óvónő egy mesét mondott a közönségnek, majd megkezdődtek a Letenye és környéke óvodásainak produkciói. A műsorban felléptek Letenye, Bánokszentgyörgy, Muraszemenye, Bázakerettye, Borsfa, Tótszerdahely, Becsehely, Eszteregnye, Molnári óvodás csoportjai.
A szereplést követően a szervező óvoda dolgozóinak köszönhetően mindenki kipihenhette az izgalmakat egy szendvics és üdítő kíséretében.
A találkozó zárásaként a megjelent polgármesterek közreműködésével a gyermekek átvehették a jól megérdemelt jutalmukat.
 
                                                                                                      Óvoda Vezetősége

(Fotók: Tóth Zsolt - Letenye)