Ugrás a tartalomhoz Lépj a menübe
 


Formula 3000-Michelin-Porsche

 A Michelin magyarországi képviselete július 23-án pénteken egy exkluzív látogatásra és tesztvezetésre invitálta azon kereskedelmi partnereit, akik a tavaszi értékesítés során kiemelkedő eredményt értek el. A célállomás Lipcsében a Porsche Center volt.

Kiváló teljesítményükért az útra a Dunántúl 12 nagykereskedői között meghívást kaptak letenyei Formula 3000 Bt.tulajdonosai is.

A letenyei csapat elsőként a Posche gyárat tekintette meg, ahol a Cayenne terepjárókat és a Panamera személykocsikat szerelik össze. A nap során exkluzív Porsche tesztvezetésre is lehetőség volt. Így a letenyei cégtulajdonosok of-road pályán Porsche terepjárót, majd gépkocsit vezethettek a cég teszt- és versenypályáján. A terepjárókat emelkedőn, dőlésben, sárban és egyéb nehéz körülmények között lehett kipróbálni és a két kategória autóit akár padlógázzal is " ki lehetett huzatni ". A Formulások ellátogattak a Porsche múzeumba is, szállodai költségüket, repülőjegyüket a Michelin állta.Mindezt azért osztjuk meg a Letenye Média olvasóival, mert igazán büszkék lehetünk egy letenyei cég kimagasló, nemzetközi sikerére ! (Fotók:Formula 3000, Letenye)