Ugrás a tartalomhoz Lépj a menübe
 


Diesel Kerékpár Ügyességi Verseny és Majális Kupa - Letenye -

Május 1-én tizenkilencedik alkalommal került megrendezésre Letenyén a Diesel Kerékpár Ügyességi Verseny. A Kovács Gyula által kezdeményezett 2012-es megmérettetés során a kicsik között az első helyen végzett Molnár Botond, második lett Iványi Dávid és a harmadik helyen Tóth Fanni végzett.  A nagyobbak között az első helyet Iványi Dániel, a másodikat Illés Bálint, a harmadikat pedig Rezsek Gellért érdemelte ki. A Millenium évében Letenye Város Önkormányzata és Kovács József vállalkozó (Letenye-Lila Presszó) által alapított Majális Kispályás Labdarúgó Torna végeredménye a következőképpen alakult:
A férfiak között első helyezést ért el a Veszélyes Elemek gárdája, második lett a Dream Team csapata, harmadikként pedig a Becsehely gárdája ért célba, míg a negyedik helyen a Sajt FC csapata végzett.
A letenyei kispályás labdarúgó torna során 2012-ben az ötödik alkalommal megrendezett női-foci viadalon első helyezést érdemeltek ki a Policicák, második lett a Letenye nevű csapat és harmadikként az  Inter-Net lányfocistái érdemeltek elismerést. A kispályás focikupát a letenyei NITI-FINA PÉKSÉG pékáruk felajánlásával támogatta.