Ugrás a tartalomhoz Lépj a menübe
 


2013.08.30

Zalaegerszegi gyanús tippmixezésről írt cikket a Sport24

 

Egy tippmix-fogadó a Zalaegerszeg-Ajka Magyar Kupa-meccs előtt töltött fel egy képet a közösségi oldalra, mely alapján nem elképzelhetetlen, hogy eladták a mérkőzést - írja cikkében a sport24.
Az úriember 4,1-es szorzóval fogadott az Ajka győzelmére, ami alapvetően nem is lenne meglepő, hiszen az NB II-ben alig egy hete 2-2-re végeztek a felek, vagyis abszolút benne volt a "visszavágóban"' az ajkai siker.
Ami viszont már érdekesebb, az a fotóhoz fűzött rövid gondolat: "mai tuti … bundás". Kommentben aztán valaki megjegyzi, "Mi van, beszéltél Pavival?". - fogalmaz az írás.
(Fotó:Facebook)
És itt érdemes elővenni a jegyzőkönyvet. A Zalaegerszeg 2-1-re kapott ki szerdán úgy, hogy Darko Pavicevic büntető hibázott az első félidőben, 0-0-s állásnál. Az előbb leírtak alapján pedig akár a montenegrói csatár is lehet az a bizonyos "Pavi". Tegyük hozzá, hogy az 57. percben ő szerezte meg az egyenlítő gólt 1-0-ás ajkai vezetésnél, majd Thomas Sowunmi másodszor is eredményes volt, így beállította a 2-1-es végeredményt.
taccs.hu internetes oldal szerint a zalaegerszegi Tippmix-játékos szinte naponta pakolja fel a száz-kétszázezer forintos nyeremények cetlijeit.
Bár korábban a REAC és az Eger volt a bundázók fő célpontja, egyes vallomások szerint akár a Zalaegerszeg-Manchester United BL-selejtező is - Koplárovics legendássá vált találatáról emlékezhetünk rá - a fogadási csalás áldozata lehetett. További részletek itt: sport24.