Ugrás a tartalomhoz Lépj a menübe
 


2018.10.30

Zalai nők előtt élvezett el a szatír

Egy 44 éves  Vas megyei  férfi – akit a bíróság szeméremsértés vétsége miatt már többször is elmarasztalt -  2018. május 30. napján  délután  a Bagod és Teskánd közötti kerékpárúton meztelenre vetkőzött, a fejére álcázásként egy álarcot és egy kalapot tett, majd a kerékpárút mellé, a vasúti töltés oldalába állt és ott nemi vágyának kielégítése céljából önkielégítést végzett, majd el is élvezett az éppen arrafelé kerékpározó, a tőle mintegy 50 méter távolságban lévő  három nő felé fordulva.

szatir.jpg

Másnap, május 31. napján 16 óra 30 perc körül megint kiállt meztelenül a kerékpárút mellé, azonban amikor meglátta az ismét arrafelé kerékpározó nőket, elbújt egy bokorban, majd felöltözött és kerékpárral Zalaegerszeg irányába indult.
A sértettek szóltak a teskándi futballpályán edzést tartó, a Zalaegerszegi Rendőrkapitányság állományába tartozó  rendőr hadnagynak, aki a terheltet feltartóztatta.

A Zalaegerszegi Járási és Nyomozó Ügyészség  a férfi – mint különös visszaeső - ellen  szeméremsértés vétsége    miatt emelt vádat a  Zalaegerszegi  Járásbíróságon - értesült honlapunk dr. Pirger Csabától a Zala Megyei Főügyészség ügyész-szóvivőjétől.