Ugrás a tartalomhoz Lépj a menübe
 


2021.04.13

X-Faktor meghallgatás szombaton Nagykanizsán!

Az X-Faktor stábja meghallgatást tart Nagykanizsán!

A helyszínen az egyéni meghallgatásra használt helyiségekben a meghallgatásokon résztvevők egészsége és a hatályos járványügyi jogszabályok betartása érdekében, a produkció gyártója szabályokat vezet be, amelyekről lentebb tájékozódhat.

Ha szeretsz énekelni, és jól érzed magad a színpadon, akkor gyere el az Oázis Hotelbe!

Viszont, ha a színpad nem a te tereped, de egy barátod, a pasid, a csajod, a tesód, vagy bárki a környezetedből szeret énekelni, ne habozz… Nevezd be őt!

Hozz magaddal zenei alapokat pendrive-on vagy CD-n, amikre énekelni fogsz, vagy akusztikus hangszered, hogy kísérni tudd magad.

Ha zenekaroddal neveznél, hozzatok magatokkal valamilyen bemutatkozó anyagot!

További információk: xfaktor.hu
Érdeklődni: +3630/195-9595

nagykanizsa-x-faktor.jpg

Az X-Faktor gyártója által bevezetett rendelkezések az X-Faktor vidéki helyszínen tartandó, egyéni meghallgatása kapcsán:

· Az egyéni meghallgatások (a meghallgatásokon egyéni fellépő, duó, maximum 3 fős formáció vehet részt) a hatályos járványügyi jogszabályok szerint kerülnek megszervezésre.

· Az egyéni meghallgatáson való részvétel regisztrációhoz kötött. Regisztrálni 06-30-195-95-95-ös telefonszámon lehet, hívással, Viberen, vagy WhatsAppon. (Regisztrálni a meghallgatás napján is lehet, telefonos egyeztetést követően.)

· A regisztráltak a meghallgatásuk időpontjáról értesítést kapnak. Kérjük, hogy a megadott időpontban, pontosan érkezz a helyszínre!

· Az egyéni meghallgatásra szólisták, duettek és maximum 3 fős együttesek érkezését várjuk. A három főnél nagyobb létszámú együttesek hang-vagy videóanyagai hordozón a helyszínen leadhatók. Ha hang-vagy videóanyagot hozol, kérjük, akkor is regisztrálj! Kollégáink keresni fognak, hogy mikorra tudod hozni az egyéni meghallgatás helyszínére az anyagot.

· Óránként maximum öt meghallgatás történik.

· Amennyiben van zenei alapod, kérünk, hogy hozd magaddal!

· Az esemény élő előadás útján nyújtott zeneszolgáltatásnak minősül, ami rögzítésre kerül és online, illetve televízión közvetített műsor része lesz.

· A helyszínen a meghallgatásra használt helyiségekben a meghallgatásokon résztvevők egészsége és a hatályos járványügyi jogszabályok betartása érdekében a produkció gyártója az alábbi szabályokat vezeti és tartatja be:

o A meghallgatás helyszínét a meghallgató stáb fertőtlenítve veszi át, és a produkció az általa biztosított eszközöket rendszeresen fertőtleníti.

o Az egyéni meghallgatásra érkezőnek nyilatkoznia kell az épületbe történő belépése során, hogy ő, valamint családtagjai vonatkozásában vírusfertőzés megállapításra került-e, az elmúlt hetekben járt-e külföldön, rá vagy a vele együtt élő személyre/személyekre vonatkozóan hatósági karantént elrendeltek-e; valamint arról, hogy a megelőző 10 napban találkozott-e fertőzött vagy vele érintkező személlyel.
o Érkezéskor megmérik a résztvev
ők lázát.

o Érkezéskor kötelező a kézfertőtlenítés.

o A meghallgatás helyszínén használt helyiségekben elhelyezésre kerül kézfertőtlenítő, amelynek gyakori használatát kérjük.

o A stábtagoknak kötelező az óránkénti kézfertőtlenítés.

o Maszk használata a stáb részére kötelező a meghallgatás teljes idejére, a meghallgatáson résztvevő a maszkot csak a produkció előadása alatt veheti le.

o A stábtagok rendszeres szűrés alapján negatív teszttel vesznek részt a meghallgatáson.

o Az egyéni meghallgatások során, az adott helyszínen kizárólag a fellépők és a lebonyolításhoz elengedhetetlenül szükséges technikai személyzet tartózkodik.

o Az egyéni meghallgatás helyszínének előterében várakozni csak a feltétlenül szükséges időtartamban lehet, és egyszerre csak egy produkció (maximum az összetartozó 3 fő) várakozhat.

o Kérjük, hogy kísérő ne jöjjön az egyéni meghallgatásra. Kiskorú esetében a produkció előadásának helyszínén csak egy gondviselő tartózkodhat.

o Kérjük, csak akkor gyere a helyszínre, ha egészséges vagy. Bármilyen tünet, hőemelkedés esetén kérjük, hogy maradj otthon.

o A meghallgatásra érkezők és a stábtagok az előírt izolációs távolságot tartják, ennek megfelelően kijelölt útvonalon közlekednek a meghallgatás helyszínén.

o A meghallgatás helyszínén a helyiségeket 30 percenként szellőztetni kell.

xfaktor.hu/meghallgatas