Ugrás a tartalomhoz Lépj a menübe
 


2022.02.14

Van ilyen is: Valentin-napot ünnepeltek egy zalaegerszegi gyárban

Pirosba és rózsaszínbe öltözött egy napra a zalaegerszegi Hoch János úton működő Schneider Electric MG Zala gyára. Az aktivitás apropóját az Amerikából indult, szeretet és szerelem ünnepeként híressé vált Valentin-nap adta. A gyárban dolgozók jelentős része csatlakozott a felhíváshoz, még a munkaköpenyek alól is fel-feltűntek a piros és rózsaszín ruhadarabok és kiegészítők.

zalaegerszeg-schneider-electric-2022.jpg

Valentin nap alkalmából szerveztek vidám közös akciót a zalaegerszegi Schneider Electric MG Zala gyáregységében dolgozók február 14-én, hétfőn. A felhívás lényege az volt, hogy Valentin-nap alkalmából minél több munkavállaló érkezzen a gyárba és az irodákba piros vagy rózsaszín ruhában, esetleg viseljen valamilyen kiegészítőt ezekben a színekben. De nem csak ők erősíthették saját magukban és kollégáiban a közösséghez tartozás pozitív élményét, ezen a napon ugyanis a gyárban egy-egy tábla csokoládét is kapott mindenki.

„Jelenleg is vannak nyitott pozícióink, így minden lehetőséget megragadunk, hogy megmutassuk potenciális munkavállalóinknak, hogy a Schneider Electric egy törődő, gondoskodó, odafigyelő munkahely, ahol jó eltölteni a munkaórákat.

És természetesen azt is fontosnak tartjuk, hogy meglévő munkatársaink minél erősebben kötődjenek a Schneider Electrichez, jól érezzék magukat nálunk. Éppen ezért szinte kihagyhatatlan volt, hogy a Valentin-napot – még ha nem is kifejezetten magyar szokás – apropóként használjuk egy kis vidámságra” – mondta el az eseményről Andrej Myasnikov, a Schneider Electric MG Zala gyárigazgatója.

A Valentin nap az angolszáz országokból eredő ünnepnap, melyet világszerte február 14-én, Valentin, illetve Bálint napján, a szerelmesek és a szeretet napjaként ünnepelnek.