Ugrás a tartalomhoz Lépj a menübe
 


2020.05.02

Traktoros rongált meg egy Fiat Puntót Rédicsen - Keresik a rendőrök

Rédicsen, a Kossuth Lajos utcában közlekedett egy ismeretlen személy, feltehetően mezőgazdasági vontatóval és a hozzákapcsolt mezőgazdasági vontatmánnyal a Dózsa utca irányába április 23-án, délután 15 óra 30 perc és 19 óra között.

Haladása során nekiütközött egy parkoló Fiat Punto személyautónak, majd adatainak hátrahagyása nélkül a helyszínt elhagyta. A baleset következtében a Fiat jobb oldala rongálódott.

Az eset körülményeinek tisztázása érdekében kérjük, hogy aki látta a balesetet, arról bármilyen információval rendelkezik, jelentkezzen a Lenti Rendőrkapitányság Rendészeti Osztályán, vagy hívja a 06-92-351-004-es telefonszámot, illetve névtelensége megőrzése mellett tegyen bejelentést a nap 24 órájában elérhető, ingyenesen hívható 06-80-555-111-es Telefontanú zöldszámán, valamint a 107-es vagy a 112-es díjmentesen hívható segélyhívó számok valamelyikén - szól a Zala Megyei Rendőr-főkapitányság felhívása.

redics-baleset-2020.jpg

Árokba hajtott, felborult egy kamion Rédicsnél

Árokba borult egy alkatrészeket szállító kamion szombaton este 21 óra után a 86-os főút 1-es kilométerszelvényénél, Rédics térségében, közvetlenül a határátkelőhöz vezető terminál előtt. A baleset miatt üzemanyag is szivárgott a járműből. A helyszínre kiérkezett lenti hivatásos tűzoltók áramtalanították a kamiont - tájékoztatott a Zala Megyei Katasztrófavédelmi Igazgatóság.