Ugrás a tartalomhoz Lépj a menübe
 


2017.01.23

Terepjáróval gázolta halálra ismerősét a zalai férfi

Ahogy arról már korábban beszámoltunk, segítségnyújtás elmulasztása vétség elkövetésének megalapozott gyanúja miatt indított eljárást a Zala Megyei Rendőr-főkapitányság.

A rendelkezésre álló adatok szerint 2017. január 22-én az éjszakai órákban Bagod közelében az egyik földúton állampolgári bejelentés alapján egy férfi holttestére, valamint töle nem messze egy eszméletlen állapotban lévő férfire találtak a rendőrök. A súlyosan sérült személyt, kihűlt állapotban vitték a mentők kórházba.

halalos-gazolas-zala-megye.jpg

A zalai nyomozók három órán belül azonosították, elfogták és előállították, majd gyanúsítottként hallgatták ki azt a 36 éves boncodföldei férfit, aki a megalapozott gyanú szerint elgázolta két ismerősét és segítségnyújtás nélkül távozott a helyszínről. Kihallgatása során részletes beismerő vallomást tett.

A helyszíni szemle során, a jármű adatainak ellenőrzésekor kiderült, hogy a kocsira egy másik járműre kiadott hatósági jelzés lett felszerelve.

A Zala Megyei Rendőr-főkapitányság Közlekedésrendészeti Osztálya a férfi ellen segítségnyújtás elmulasztása vétség, továbbá egyedi azonosító jellel visszaélés bűntett elkövetésének megalapozott gyanúja miatt – őrizetbe vétele mellett – indított nyomozást - írta hétfőn a Zala Megyei Rendőr-főkapitányság.