Ugrás a tartalomhoz Lépj a menübe
 


2017.07.09

Rátámadt Borsfán, műtét mentette meg az életét

Mint megtudtuk, szombaton két férfi összeveszett a Zala megyei Borsfán.

Forrásaink azt írták, hogy vascsővel ütöttek meg egy 42 éves férfit, aki a fején olyan súlyosan megsérült, hogy rohammentővel vitték Pécsre, ahol sürgősen meg kellett műteni.

A várföldei sértett nyolc napon túl gyógyuló, súlyos sérülést szenvedett és a Pécsi Tudományegyetem Általános Orvostudományi Kar Idegsebészeti Klinikáján életmentő műtétet kellett rajta végrehajtani. A műtét sikerrel járt, a megtámadott férfi magához tért, szerencsére már beszél, kommunikál.

baseball-uto.jpg

Az esettel kapcsolatban vasárnap információt kértünk Sznopek Veronika rendőr főhadnagytól , a Zala Megyei Rendőr-főkapitányság szóvivőjétől, akitől az alábbi választ kaptuk.

" Megkeresésével kapcsolatban tájékoztatom, hogy 2017. július 8-án 19 óra körüli időben Borsfán, egy családi ház udvarán alakult ki szóváltás két férfi között, akik később dulakodni, verekedni kezdtek.

A 20 éves bánokszentgyörgyi férfi a veszekedés közben egy baseball ütővel vágta fejbe a sértettet, aki a bántalmazás következtében nyolc napon túl gyógyuló, súlyos koponyacsont törést szenvedett.
Az ügyben súlyos testi sértés elkövetésének megalapozott gyanúja miatt indult eljárás a fiatalember ellen."

 


loading...