Ugrás a tartalomhoz Lépj a menübe
 


2017.01.26

Papírból készített rendszámot a zajki férfi

A gyanúsított január 24-én 14 óra körüli időben Letenyén, a Béc utcában Mazda típusú autójával nekikoccant egy másik gépkocsinak, majd adatai hátrahagyása nélkül távozott a helyszínről. A járőrök a férfit rövid időn belül a lakóhelyén ellenőrizték.

A sofőr, valamint a jármű adatainak ellenőrzése során a rendőrök megállapították, hogy a külföldi forgalmi engedéllyel rendelkező személyautó hátuljára a 20 éves férfi egy másik gépkocsira kiadott hatósági jelzést, előre pedig egy papírból készített rendszámot rögzített, továbbá az is kiderült, hogy a gyanúsított vezetői engedéllyel nem rendelkezik.

 

zajk-papirbol-keszitett-rendszamot-1.jpg

 

zajk-papirbol-keszitett-rendszamot-2.jpg

 

Az autó vezetőjét a nagykanizsai rendőrök az otthonában elfogták és előállították a kapitányságra, ahol gyanúsítottként hallgatták ki. A nyomozók a személyautón elhelyezett rendszámokat lefoglalták.

A Nagykanizsai Rendőrkapitányság egyedi azonosító jellel visszaélés bűntett elkövetésének megalapozott gyanúja miatt indított büntetőeljárást az ügyben - olvasható a Zala Megyei Rendőr-főkapitányság közleményében.