Ugrás a tartalomhoz Lépj a menübe
 


2020.01.28

Nem tűrte, hogy a barátnője másokkal is lefeküdjön

Egy 1954-ben született  szentliszlói férfi (Zala megye) 2018. novemberében ismerkedett meg a korábban örömlányként dolgozó nővel, akivel érzelmi kapcsolatba is került. Ezzel párhuzamosan a nő, a férfi tudta nélkül érzelmi és intim kapcsolatba került más férfiakkal is.

A "félrelépésekről" a férfi tavaly augusztus 17-én tudomást szerzett, majd késő este elment a nő zalaegerszegi lakására, hogy számon kérje a történteket. Az úriember erősen felindult állapotban érkezett meg a nő ingatlanához, a nyitott ajtón át bement a házba, majd az ágyában alvó nőt felébresztette.

oromlany.jpg

Rögtön ezt követően az ágyában fekvő nőt ököllel brutálisan megverte, melynek következtében eltörött a nő szemgödör csontja, és  testszerte  számtalan 8 napon belül gyógyuló zúzódásokat, bevérzéseket szenvedett. A szemgödör csontos falának törése 8 napon túl gyógyuló sérülés volt, tényleges gyógy-tartama 42 napot tett ki.

Az ügyben Zalaegerszegi Járási Ügyészség testi sértés bűntette miatt emelt vádat - értesült honlapunk dr. Pirger Csabától, a Zala Megyei Főügyészség ügyész-szóvivőjétől.

Lovászi, szentpéterúri, pacsai férfiak futtatták a 17 éves lányt

A Zala Megyei Rendőr-főkapitányság Bűnügyi Osztálya kényszerítés bűntett, kerítés bűntett és más bűncselekmények elkövetésének megalapozott gyanúja miatt folytat nyomozást három férfival szemben. A rendőrségre február 25-én érkezett bejelentés arról, hogy egy lányt bezárva tartott, bántalmazott és idegen férfiakkal való együttlétre kényszerített több férfi.

Kétszer is eladta kiskorú lányát örömlánynak az apa

Őrizetbe vettek egy férfit, valamint fiatalkorú társát, mert több mint egy éven át kábítószer használatára, illetve örömlánykodásra kényszerítettek, és bántalmaztak egy kiskorú lányt, akit az apja adott el - közölte a Pest Megyei Rendőr-főkapitányság (PMRFK) szóvivője vasárnap az MTI-vel.

 


loading...