Ugrás a tartalomhoz Lépj a menübe
 


2018.07.11

Milliós értékeket lopott két nő Zalaegerszegen

Egy ötven éves különös visszaeső  és  egy negyvenhárom  éves  büntetett nő még tavaly november 27-én 09 óra 18 perc körüli időben megjelentek a  sértettek zalaegerszegi  családi házánál, majd – kihasználva, hogy a sértettek gépkocsival elmentek vásárolni és a gépkocsibejáró kapuját nem tették be maguk után – bementek az ingatlan udvarára, ahol egy régi sparheltbe rejtve megtalálták a lakóház kulcsait.

kulcs.jpg

Egyikőjük  a kulccsal kinyitotta a ház bejárati ajtaját, mindketten bementek az ingatlanba és a hálószobai szekrényből eltulajdonítottak 900.000,-Ft-ot, valamint 3 darab arany nyakláncot és 2 darab arany gyűrűt, összesen mintegy 100.000,-Ft értékben.
Az elkövetési érték összesen mintegy 1.000.000,-Ft.
Végül  a kulccsal visszazárták a lakóház bejárati ajtaját, a kulcsot  visszatették a sparheltbe, majd 09 óra 25 perckor mindketten sietősen távoztak.
A Zalaegerszegi Járási és Nyomozó Ügyészség  a nők ellen  lopás bűntette miatt  emelt vádat a Zalaegerszegi Járásbíróság előtt - tudtuk meg dr. Pirger Csabától, a Zala Megyei Főügyészség ügyész-szóvivőjétől.