Ugrás a tartalomhoz Lépj a menübe
 


2015.09.13

Megyenap 2015: kitüntető címet kapott a csörnyeföldi dr. Ratkovics Ágnes is

zala-megye-megyenap-2015.jpg

 

Szeptember 12-én tartotta a Zala Megyei Közgyűlés éves ünnepi ülését, amelyen átadásra került a megyei díszpolgári cím és a megyei kitüntetések. Elsőként Dr. Pál Attila, a megyei közgyűlés elnöke köszöntötte a meghívottakat és ismertette a megyei közgyűlés elmúlt éves munkáját, vázolta a jövőre vonatkozó terveket, feladatokat. Az ünnepség díszvendége Dr. Pintér Sándor, Magyarország belügyminisztere volt, aki ünnepi beszéde mellett miniszteri elismerést is átadott - számolt be a jeles eseményről a Zala Megyei Közgyűlés honlapja.

 

ratkovics-agnes-csornyefold.jpg

 

Mint írták:

Dr. RATKOVICS ÁGNESNEK a Közgyűlés ZALA MEGYE KÖZIGAZGATÁSÁÉRT DÍJ-at adományozott szakmai elkötelezettséggel, alázattal és szorgalommal végzett köztisztviselői munkájáért.

Dr. Ratkovics Ágnes a Csörnyeföldi, majd a Bázakerettyei Közös Önkormányzati Hivatal jegyzőjeként 9 zalai település önkormányzati közigazgatási feladataiért volt felelős. Kis létszámú hivatal vezetőjeként valamennyi munkaterületen segítette munkatársai mindennapos feladatait. Munkáját a pontosság, precizitás és a szó szoros értelmében vett közszolgálat jellemezte. A 2014-es esztendőben elhunyt megyei díszpolgár, a 2015. évi Borászok Borásza elismerésben részesült Dr. Bussay László házastársa.

Gratulálunk!

A megyenap kitüntetettjeiről szóló teljes, fotós beszámoló ITT OLVASHATÓ.