Ugrás a tartalomhoz Lépj a menübe
 


2020.02.01

Megverte 13 éves lányát, mert az csúnyán beszélt vele

Az 1969-ben született, Letenye környéki  községben élő büntetlen előéletű férfi tavaly március 3-án este családtagjaival együtt a lakóházuk konyhájában tartózkodott, amikor szóváltásba került a 2007-ben született lányával.  

A lány  ennek során tiszteletlenül beszélt az apjával, aki emiatt indulatba jött és a kezében lévő felmosófa nyelével többször megütötte a sértett hátát és bal kezét. A lány a bántalmazás következtében 8 napon belül gyógyuló felületes bőrsérüléseket szenvedett.

Az ügyben a Nagykanizsai Járási Ügyészség  testi sértés bűntette miatt emelt vádat - értesült honlapunk dr. Pirger Csabától, a Zala Megyei Főügyészség ügyész-szóvivőjétől.

birosag.jpg

Megverte édesapját egy bánokszentgyörgyi férfi

A nagykanizsai rendőrök egy 21 éves bánokszentgyörgyi férfit hallgattak ki gyanúsítottként. A nagykanizsai kórházból érkezett bejelentés a rendőrségre szerdán 11 óra körül, hogy egy férfi jelentkezett ellátásra, akit elmondása szerint a fia vert meg. A rendelkezésre álló adatok szerint a 21 éves fiatalember január 11-én az esti órákban megjelent édesapja bánokszentgyörgyi otthonában, ahol rátörte az ajtót, rugdosta a sértettet és egy parketta léccel megütötte.