Ugrás a tartalomhoz Lépj a menübe
 


2022.07.24

Meghalt Ribarics Tamás rockzenész, a Tales of Evening zenekar gitárosa

"Nagyon szomorú hírünk van. Ribarics Tamás a Tales Of Evening gitárosa a mai napon elhunyt. 13 napig küzdött, hogy legyőzze a darázscsípés következtében kialakult kritikus, kómás állapotot. Sajnos ma elvesztette a harcot.
46 éves volt. 2012, az első Tales Of Evening lemez óta dolgozott velünk. Isten veled Riba, jó utat - köszönjük a a sok jó zenét, lemezeket, koncerteket!
Riba családjának megható üzenete a zenész oldalán:

"Drága családom, barátaim, zenésztársaim, ismerőseim!
Tudom, hogy több ezren szorítottatok nekem, imádkoztatok értem, és a mai napon 10:55-ig kerestem a kiutat testem sötét rabságából. Sajnos nem találtam meg a hozzátok visszavezető utat. Könnyezve, egyik kedvenc dalommal a fülemben elmentem örökre … Búcsúzom tőletek … drága családom, barátaim, zenésztársaim, ismerőseim…"

A Tales Of Evening üzenete:
"Kedves TOE rajongók, zenésztársak, barátok, ismerősök. Nagyon hálásak vagyunk, amiért ennyien szurkoltatok, igaz Bartátunknak, zenésztársunknak. Sajnos ma Ribarics Tamás, Riba elbúcsúzott tőlünk, örök, pótolhatatlan űrt hagyva maga mögött. Nincsenek szavak a történtekre. Most csak a rengeteg, felbecsülhetetlen értékű szeretetre és odaadásra tudunk gondolni, amit Tőle kaptunk. Mindig velünk maradsz! -közölték a rossz hírt szombaton.
(Forrás: H-Music Hungary - Facebook)

tales-of-evening-ribarics-tamas-2022.jpg

(Fotó: Pintér Judith)