Ugrás a tartalomhoz Lépj a menübe
 


2018.01.24

Majdnem agyonvertek egy férfit Borsfán

Egy utcai vita után olyan erővel vágta fejbe baseballütővel szeretőjének férjét egy zalai férfi, hogy áldozata életveszélyes állapotban került kórházba. A támadó ellen vádat emeltek - tájékoztatta a Zala Megyei Főügyészség szóvivője szerdán az MTI-t.

Pirger Csaba közölte: tavaly nyáron a nő a férjét otthagyva Borsfára költözött a szeretőjéhez, aki együtt lakott az anyjával.
A férj és a szerető között feszült viszony alakult ki, telefonon üzengettek egymásnak.
Egy júliusi napon a férj az ismerőseit vitte kocsival, amikor Borsfán megpillantotta felesége szeretőjét az út szélén.

baseball-uto.jpg

Megállt, hogy szóvá tegye az üzeneteit, és a szóváltás dulakodásig fajult. Amikor a férj visszaült két ismerőséhez és elindult az autóval, a szerető anyja téglát dobott utánuk és betörte a kocsi szélvédőjét.
A férj ekkor megállt és visszaindult az asszonyhoz.

A nő fia ezután az időközben a házukból kihozott baseballütővel fejbe verte vetélytársát, aki ettől az árokba esett és felkelni már nem tudott.
A mentők a pécsi idegsebészeti klinikára vitték a férfit, akin életmentő műtétet kellett végrehajtani nyílt koponyatörés miatt.

A Zala Megyei Főügyészség a támadó ellen életveszélyt okozó testi sértés, anyja ellen pedig a közlekedés biztonsága elleni bűntett miatt emelt vádat. MTI