Ugrás a tartalomhoz Lépj a menübe
 


2019.11.24

Magának kézbesített a zalai postásnő

Egy kézbesítőként dolgozó nő tavaly november 26-án több mint 40 ezer forint értékű pénzküldeményt nem kézbesített a címzettnek, hanem eltette magának. Négy nappal később, november 30-án ugyanígy cselekedett, hiába várta egy férfi a 20 ezer forintját, a nő másodszor is az átvételi elismervényen a címzett aláírását meghamisított, és elrakta a pénzt.

A két nap alatt több mint 60 ezer forintot tett el a kézbesítő.

A nyomozók a nőt sikkasztás vétség és hamis magánokirat felhasználása vétség megalapozott gyanúja miatt gyanúsítottként hallgatták ki.

A nyomozás vizsgálati szakaszában a Zalaegerszegi Rendőrkapitányság munkatársai a szükséges eljárási cselekményeket elvégezték, és az iratokat a napokban átadták az ügyészségnek - tájékoztatott vasárnap a Zala Megyei Rendőr-főkapitányság.

posta.jpg

Elment postásnak, majd ellopta a küldeményeket a 16 éves nagykanizsai diák

Küldeményeket lopott és leveleket égetett el egy postásként dolgozó diák a társaival Nagykanizsán Sikkasztás miatt eljárás indult Nagykanizsán egy 16 éves fiatal és két társa ellen, mert a nyáron postásként dolgozó diák lopott a rábízott csomagokból, több száz levelet pedig elégetett vagy elszórt - erősítette meg a Zalai Hírlap információját a Zala Megyei Rendőr-főkapitányság szóvivője hétfőn az MTI-nek.