Ugrás a tartalomhoz Lépj a menübe
 


2021.05.18

Lovászi drogdílert fogtak el a rendőrök

Egy Lovászi-hegyen lévő romos pincében közel négy kilogramm csomagolt, és kiporciózott kábítószergyanús szárított növényi anyagot találtak a rendőrök május 15-én (szombaton) délelőtt. A Lenti Rendőrkapitányság nyomozói adatgyűjtést végeztek és megállapították, hogy egy 33 éves lovászi lakos rejthette el a csomagokat az ingatlanban, ezért a férfi otthonában és további ingatlanokban is kutatást végeztek.

A rendőrök az eljárás során kábítószer-értékesítéssel kapcsolatos tárgyakat és eszközöket, több tízmillió forint, és több ezer euró készpénzt, egy gumilövedékes és egy gázriasztó fegyvert, valamint egy szamurájkardot foglaltak le. A beszerzett információk alapján megalapozottan feltehető, hogy a személy kábítószerrel kapcsolatos bűncselekményekből tartotta el magát.

A férfit a rendőrök elfogták, előállították, majd - őrizetbe vétele mellett - kábítószer-kereskedelem bűntett elkövetésének megalapozott gyanúja miatt kihallgatták, és előterjesztést tettek letartóztatásának indítványozására. A továbbiakban az eljárást a nyomozók szakértők bevonásával folytatják - tájékoztatott kedden a police.hu weboldalon a Zala Megyei Rendőr-főkapitányság. (Fotók: ZMRFK)

lovaszi-kabitoszer.jpg

lovaszi-kabitoszer-2.jpg

lovaszi-kabitoszer-3.jpg