Ugrás a tartalomhoz Lépj a menübe
 


2016.04.29

Letenyei, kanizsai, zalai rendőrök sportsikerei

A Zala Megyei Rendőr-főkapitányság csapata is részt vett 2016. április 21-én Tatabányán, a Belügyminisztérium Országos Terepfutó Bajnokságán.
A már hagyományosnak számító megmérettetésen a futók a János-forrásnál kijelölt különböző hosszúságú pályákon versenyeztek. A terep változatossága, a szűk csapások, és a szintkülönbségek embert próbáló kihívást jelentettek az indulók számára. A verseny célja az erőfelmérő és a mozgás népszerűsítése mellett az ország különböző pontjain működő rendvédelmi szervek közötti együttműködés elősegítése és erősítése volt.  
A zalaiak az összesített csapatversenyben az 51 csapat közül az 5. helyen végeztek. Kiemelkedő eredményt ért el Császár Éva a Zalaegerszegi Rendőrkapitányság beosztottja, aki a második, valamint Balassa Adrienn a Nagykanizsai Rendőrkapitányság beosztottja, aki a hetedik helyezést szerezte meg. Csapatuk a Keszthelyi Rendőrkapitányság vizsgálójával, Tóth Viktóriával kiegészülve a legjobb eredményt érte el, így ők állhattak fel a dobogó legfelső fokára.

 

zala-rendor-sport-2016.jpg

 

A Zala Megyei Rendőr-főkapitányság csapatának résztvevői:
Andróczi László, Balassa Adrienn, Bódi András, Császár Éva, Dr. Trencséni Gyula, Góra Máté, Hamvas Imre, Horváth Renáta, Horváth Tamara, Kovács Gergely, Simon Kolos, Szolár Róbert, Szőke Anita, Tóth Dénesné, Tóth Szilvia, Tóth Viktória, Ujváry Beatrix, Valgut Zoltán, Zsuppán Krisztián. (ZMRFK)

 

loading...