Ugrás a tartalomhoz Lépj a menübe
 


2020.02.21

Letartóztatták a zalaegerszegi férfi gyilkosait

A Zalaegerszegi Járásbíróság pénteken elrendelte a letartóztatását annak a férfinak és nőnek, akiket a február 18-án, kedden zalaegerszegi, Szívhegyi úti otthonában holtan talált férfi meggyilkolásával gyanúsítanak.
A Zalaegerszegi Járásbíróság nyomozási bírája az ügyészség indítványával egyezően elrendelte mind a férfi, mind a nő letartóztatását 30 napra.

zalaegerszeg-gyilkossag-2020.jpg

(A gyilkosság helyszíne a Szívhegyi úti ingatlan)

Az indoklásban elhangzott: mindkettőjük esetében fennáll a szökés, elrejtőzés veszélye, valamint már megkísérelték befolyásolni a bizonyítási eljárást, s fennáll a lehetősége, hogy ezen magatartásukat tovább folytatják. Alaposan feltehető az is, hogy további, más jellegű bűncselekményeket követnének el.

A végzés a nő vonatkozásában jogerős, a férfi fellebbezett ellene - tájékoztatta honlapunkat Dr. Bartalné dr. Mentes Judit, a Zalaegerszegi Törvényszék sajtószóvivője.

Honlapunk más forrásból úgy értesült, hogy a gyilkossággal vádolt férfi és nő egy zalai kistelepülésen laknak.

Megöltek egy férfit Zalaegerszegen

Gyilkosság gyanúja miatt őrizetbe vettek két embert, miután kedden holtan találtak zalaegerszegi lakásában egy férfit - közölte a megyei rendőr-főkapitányság szerdán a police.hu oldalon. A Zalaegerszegi Rendőrkapitányságon kedd délelőtt jelentette be egy férfi, hogy Zalaegerszegen meghalt egy Szívhegy úti lakás tulajdonosa. A helyszínen kiderült, hogy az 59 éves férfi halálát idegenkezűség okozta.