Ugrás a tartalomhoz Lépj a menübe
 


2018.10.04

Különösen kegyetlenül és brutálisan bántalmazták áldozatukat Muraszemenyén

Különös kegyetlenséggel elkövetett súlyos testi sértés bűntettének vádjával áll pénteken a Zalaegerszegi Törvényszék elé W. B. K. és társa, akik tavaly júniusban brutális módon összeverték egyik haragosukat Muraszemenyén.
A büntetőügyben első fokon a Nagykanizsai Járásbíróság járt el, ahol Schábné dr. Proszonyák Éva ítélkezett a kegyetlen támadók felett.
Nekik nem nagyon tetszett a meghozott ítélet, ugyanis fellebbeztek. Így került a bűnügy a megyeszékhelyre, ahol a másodfokon eljáró dr. Rupa Melinda  büntetőtanács holnap végleg eldönti a brutális támadók sorsát.

muraszemenye.jpg

A vád szerint W. B. K. és a sértett egy korábbi nézeteltérésük miatt rossz viszonyban voltak.
A két vádlott 2017 júniusában együtt italozott egyik muraszemenyei ismerősük házában, amikor a sértett férfi – nem tudván, hogy haragosa is ott tartózkodik – meglátogatta a házigazdát.

Ahogy a férfi belépett a házba, W. B. K. rögtön rátámadt, mire a sértett menekülni kezdett, azonban az utcán utolérték, és visszarángatták az ingatlan egyik szobájába.
Ezt követően mindketten ütlegelni és rugdalni kezdték, amíg a sértett eszméletét nem vesztette. A vádlottak ekkor fellocsolták az ájult sértettet, majd a még mindig kábult férfit a telek határán álló pajtába vitték, ahol W. B. K.tovább bántalmazta.

Miután a sértett ismét elájult, az elsőrendű vádlott levizelte a magatehetetlen férfit, amit a másodrendű vádlott-társa mobiltelefonnal rögzített is. Ezután a vádlottak visszamentek a házba és folytatták az italozást.
Miután a sértett magához tért elmenekült és segítséget kért: a bántalmazásban a férfi orrcsontja, arccsontja, valamint négy bordája is eltörött.
(Forrás:
Kanizsa Újság)