Ugrás a tartalomhoz Lépj a menübe
 


2022.02.24

Kistolmács turisztikai fejlesztése

Korábbi cikkünkben már olvashattak Kistolmács Község Önkormányzata és a horvátországi Prelog Városának a közös együttműködéséről, mely az Interreg V-A Magyarország – Horvátország Határon Átnyúló Együttműködés Program 2014-2020 keretében valósul meg.

A projektben dolgozó magyar és horvát munkatársak projektmegbeszélést tartottak 2022. február 21-én Prelog Város Önkormányzatánál. A szakmai megbeszélés során bemutatásra kerültek a projektben elért eredmények és az elkövetkezendő hónapok tervezett tevékenységei. Az Aqua Adventures című projekt kapcsán a kivitelezési tervek elkészítése folyamatban van, melyek véglegesítése után közbeszerzési eljárás keretében kerül kiválasztásra a beruházást megvalósító építőipari vállalkozás.

A tavasz folyamán számos tanulmány utat, fenntarthatósággal kapcsolatos kirándulást és élménynapot szerveznek a partnerek, melyekbe elsősorban a határmenti térségben élő diákok kerülnek bevonásra. A rendezvények megvalósítása során nagy hangsúlyt fektetünk a klímavédelmi programokra, melyek hozzájárulnak a környezettudatos gondolkodás kialakításához, a természetért, társadalomért felelős szemléletmód formáláshoz a fiatalok körében.

További információkért keressék fel a projekt weboldalát: https://www.aqua-adventures.eu/ru vagy kövessenek Bennünket a Facebookon: https://www.facebook.com/Aqua-Adventures-107860074707212

 

kistolmacs-turizmus-2022.jpg

kistolmacs-turizmus-2022-1.jpg

huhr_slogan_hu.jpg

huhr_logo_hu_large.jpg

interreg_logo_hu.jpg

logo-aa.jpg