Ugrás a tartalomhoz Lépj a menübe
 


2021.02.01

Kinyitott a borsfai Bázis presszó

"Kedves olvasó!
Mögém nem sorakozott vállalkozók hada, aki összedobná a büntimre, ennek ellenére kiállok magam, és a hasonló helyzetbe kényszerültek mellé. Nekem már eléggé fáj ez a szitu. Ezért hoztam meg végül ezt a döntést napokig tartó hezitálás után.

Én nem egy különálló  posztban jeleztem a szándékom, csupán egy kommentben..(plusz a térkép) Engem is megkeresett azóta többször is a rendőség, és felvilágosítottak a következményekről..aki ismer, tudja hogy nem kockáztatnék ennyi pénzt. De  a napokig tartó mérlegelés, ötletelés talán kiút is lehet.. Mindenkinek nehezebb ez az időszak, de minket ellehetetlenített.

borsfa-bazis.jpg

És nem csupán anyagilag. Elvették a munkától való jogunk, a totális bizonytalanságban sodorva ezzel emberek és családok százait. Ezt sem érzelmileg, sem idegileg nem lehet egy idő után tűrni. Megingott a hitem ebben a "védekezésben". Nem a napjában többször takarított, fertőtlenített kis  üzletünkben jön újabb és újabb hullám, ez talán mindenkinek egyértelmű.
A kórházak..tömött multik, kaszinók..mind elcsépelt...
Nem a szektor a mumus!!

Főleg nem pl. a falusi kis kocsmák...estig sorolhatnám a nyilvánvaló érveim..De inkább cselekedtem..
Ha egyetértesz/együttérzel, gyere el és egy kávé mellett támogasd az ügyet.

" Ha küzdesz, veszíthetsz, ha nem küzdesz, veszítettél"
Én ezt vallom..( persze a józan ész határain belül ), évekkel ezelőtt ezt a mondatot írtam a Bázis falára..
Kitartás mindenkinek!!" - írta Facebook oldalán hétfőn a borsfai Bázis.

Bajsz Diana a Bázis üzletvezetője honlapunknak azt mondta, a megrendelt termékeket az az épület előtt kulturált körülmények között lehet elfogyasztani a terasz előtti részen vagy a rendelések hazavihetők.

A vendéglátó egységbe már ellátogattak a rendőrök - hétfőn háromszor is bekopogtak - , de egyre többen vannak azok is, akik szolidaritásból rendelnek egy hamburgert, üdítőt vagy csak egy kávét - mondta a Letenye Médiának Diana.

A Bázis vezetője és párja sok hezitálás után döntöttek úgy, hogy hétfőn kinyitnak. A Bázis  a Zala megyei Borsfán a Zrínyi utca (A Borsfán átvezető út) 5. szám alatt található.