Ugrás a tartalomhoz Lépj a menübe
 


2020.11.30

Kigyulladt egy kamion Nagykanizsa közelében

Kigyulladt a tengelyénél egy lengyel honosságú autószállító tréler hétfő hajnalban 4 óra 50 perckor a 74-es főúton, Nagykanizsa közelében a Palin közelében lévő elkerülőn.

A város hivatásos tűzoltói két vízsugárral megfékezték a lángokat. Munkájukat egy arra közlekedő gépkocsi sofőrje is segítette, aki a tűzoltók kiérkezéséig magasnyomású mosóval és porral oltóval megkezdte az oltást.

A beavatkozás ideje alatt a forgalom az érintett útszakaszon szünetelt. A tűzoltók a helyszínt átadták a rendőrségnek. Az érintett útszakaszon a forgalom újra haladhat, bár a lengyel kamion még a helyszínen van, mentésre vár.

 

nagykanizsa-kigyulladt-kamion-1.jpg

nagykanizsa-kigyulladt-kamion-2.jpg

 

Egyébként vasárnap is segítettek a zalai lánglovagok, hiszen két alkalommal is beteg, magatehetetlen ember otthonába történő bejutáshoz nyújtottak műszaki segítséget a mentőknek.

Délelőtt egy batyki, Fő utcai ingatlanhoz riasztották a zalaszentgróti önkormányzati tűzoltókat, akik a bejutás után a beteget átadták a mentősöknek. Délután pedig egy Csapi, Kossuth utcai lakóháznál a zalakarosi hivatásos tűzoltók adtak át egy bajbajutottat a mentőszolgálat munkatársainak - tájékoztatott a Zala Megyei Katasztrófavédelmi Igazgatóság. (Fotók: Zala Megyei Katasztrófavédelmi Igazgatóság)