Ugrás a tartalomhoz Lépj a menübe
 


2019.12.20

Ketten meghaltak egy balesetben Zalaegerszegen

Árokba csapódott egy BMW típusú személyautó Zalaegerszegen a Ságodi úton. A jármű a fák közé szorult, egy fát kidöntött, amely az autóra zuhant.
Sajtóértesülések szerint a BMW több fának is nekiütközött.
Az esethez a zalaegerszegi hivatásos tűzoltók vonultak.
A baleset következtében két ember a helyszínen elhunyt, egyet kórházba szállítottak a mentők.
Honlapunk úgy tudja, hogy az autó megcsúszott a sáros úton, ez miatt is következhetett be a tragédia.


A Zala Megyei Rendőr-főkapitányság a police.hu honlapon azt közölte: közúti közlekedési baleset történt 2019. december 20-án 13 óra 20 perc körül Zalaegerszeg külterületén, a 74106-os úton, ahol egy személygépkocsi letért az úttestről és fának ütközött. A baleset során a gépkocsiban utazók közül ketten a helyszínen életüket vesztették.

A helyszíni szemle és a műszaki mentés idejére teljes útlezárás van érvényben. A rendőrök a forgalmat Zalaegerszeg - Andráshida városrész irányába terelték.

Információink szerint a tragédia áldozata egy 38 éves férfi - ő volt a sofőr - és egy 33 éves nő. Az anyósülésen egy 24 éves nő ült, ő túlélte a balesetet.

A baleset az miatt is következhetett be, hogy a BMW sofőrje túl nagy sebességgel - több mint 100-al - hajthatott, legalábbis erre következtet az, hogy az autó kilométerórája a tragédiát követően 140 feletti értéknél állt meg.

rendorseg-fenyhid.jpg

Halálos baleset Bak és Csatár között

Halálos kimenetelű közúti közlekedési baleset történt szeptember 10-én (hétfőn) 8 óra 25 perckor a 74-es számú főút 38-as kilométerszelvényénél. A jelenleg rendelkezésre álló információk szerint a Baki tető felé haladt mindkét személyautó, amikor a Daewoo Kalost vezető férfi balra akart kanyarodni egy földes útra a járművével, azonban egy Opel Insignia sofőrje már megkezdte egy kocsisor előzését és összeütköztek.