Ugrás a tartalomhoz Lépj a menübe
 


2019.12.12

Keresőkutya találta meg az elhunyt férfit Zalában

Zalaszentgrót zalaudvarnoki városrészének hegyi településrészén élt évek óta az az 54 éves kisszőllősi férfi, akit ismerősei november óta nem láttak. A férfi az egyik hegyi pincében lakott négylábú kedvencével, majd váratlanul nyoma veszett. A rendőrök hiába keresték többször is, az eltűnt férfi nyomára nem bukkantak.

kihules-rendorseg.jpg

(A fotó illusztráció)

A Zala Megyei Rendőr-főkapitányság Lovas-kutyás Alosztályának Dumbó nevű, speciális, tetemkereső kutyája Németh Gábor r. törzsőrmester vezetésével december 9-én kora délután az Öreghegyen, több órás keresést követően megtalálta a hetek óta eltűnt férfit, aki kerékpárja mellett feküdt egy erdős részen.

A rendkívüli haláleset körülményeit a Keszthelyi Rendőrkapitányság közigazgatási hatósági eljárás keretében vizsgálja - tájékoztatott csütörtökön a Zala Megyei Rendőr-főkapitányság.

A hegyen hűlt ki, kórházban halt meg egy zalai férfi

Már válságos állapotban találtak rá kocsijától 250 méterre egy zalai férfira a zalalövői Csütörtök hegyen, aki a kórházban halt meg. A lövői kmb-s szombat reggel jelezte a ZMRFK ügyeletére, hogy a hegyen eltűnt egy 74 éves férfi.