Ugrás a tartalomhoz Lépj a menübe
 


2018.01.17

Kegyetlenkedtek Muraszemenyén

A Nagykanizsai Járási Ügyészség különös kegyetlenséggel elkövetett súlyos testi sértés bűntette miatt emelt vádat két büntetett előéletű, zalai férfi ellen, akik tavaly június 22-én a délutáni órákban egy muraszemenyei családi házban durván bántalmazták az oda váratlanul érkező ismerősüket.

A két elkövető Muraszemenyén italozott ismerősüknél egy családi házban, ahová látogatóba érkezett a sértett férfi.
A házba belépve észrevette, hogy az ott tartózkodó egyik személy a régi haragosa, aki meglátva a sértettet azonnal rátámadt és meg akarta ütni.

muraszemenye.jpg

A sértett kimenekült a házból az utcára, de a két férfi utána ment és a fülénél fogva visszahúzták őt a házba.
Az egyik szobába vitték, ahol haragosa ütni-verni kezdte a sértettet, miközben a másik férfi belülről támasztotta az ajtót, hogy a háziak ne tudjanak bejönni.
A sorozatos ütések és rúgások hatására a sértett az eszméletét is elvesztette, mire vízzel leöntötték. Amikor magához tért átvonszolták a ház udvarán lévő pajtába és folytatódott a bántalmazás.

A sértett újból elvesztette az eszméletét, ekkor támadója fölé állt és levizelte, amit társa mobiltelefonjával rögzített.
A bántalmazás következtében a sértett orrcsontja, arccsontja és négy bordája eltörött, mely sérülések 8 napon túl gyógyultak.
A két férfivel szemben különös kegyetlenséggel elkövetett súlyos testi sértés bűntette miatt börtönbüntetés kiszabását indítványozta a Nagykanizsai Járási Ügyészség - értesült honlapunk dr. Kondákor Ferenctől a Zala Megyei Főügyészség főügyészétől.