Ugrás a tartalomhoz Lépj a menübe
 


2020.03.04

Karambol a 7-es főúton Becsehelynél

Összeütközött egy kamion és egy kisteherautó szerdán reggel 6 óra után a 7-es főút 221-es kilométerénél Becsehely térségében.
A balesethez a letenyei hivatásos tűzoltókat riasztották, akik egy embert feszítővágó segítségével szabadítottak ki a kisteherautóból, majd átadták a mentőknek - számolt be a Zala Megyei Katasztrófavédelmi Igazgatóság.

Az elsődleges információk szerint személyi sérüléssel járó közlekedési baleset történt 2020. március 4-én 6 óra 15 perc körül a 7-es számú főúton Becsehely térségében, ahol egy kamion és egy kistehergépkocsi ütközött össze.

A helyszínelés és műszaki mentés ideje alatt a gépjárműforgalom a közeli benzinkút területén keresztül rendőri forgalomirányítás mellett halad - írta a Zala Megyei Rendőr-főkapitányság.

Információink szerint a baleset úgy történt, hogy egy szlovák rendszámú kamion éppen be akart kanyarodni a benzinkútra, amikor egy Nagykanizsa irányába haladó Renault típusú kisteherautó nekiütközött. A balesetnek egy súlyos sérültje van, a Renault utasa, aki a vezető melletti ülésen ült. Az útlezárást a rendőrök 8 óra 12 perckor feloldották.

becsehely-baleset-2020.jpg

becsehely-baleset-2020-3.jpg

becsehely-baleset-2020-2.jpg