Ugrás a tartalomhoz Lépj a menübe
 


2019.10.12

Kamionbaleset Letenyénél, vadgázolás Zalaegerszeg térségében

Baleset történt pénteken Letenye térségében. A reggeli órákban az M70-es autóút 2-es km-nél egy személyautó és egy kamion ütközött össze. A mentesítési munkálatok ideje alatt az országhatár felé vezető oldalon sávzárás volt érvényben - írta az Útinform. A baleset során jelentős anyagi kár keletkezett, személyi sérülésről nincs információnk.

vaddiszno-elutes.jpg

(A fotó illusztráció)

Vaddisznót gázolt egy személyautó pénteken este a 74-es főúton, Zalaegerszeg térségében.
A balesethez a megyeszékhely hivatásos tűzoltóit riasztották, akik áramtalanították a járművet és elvégezték a műszaki mentési munkálatokat. A mentési munkálatok ideje alatt az érintett útszakaszon félpályán haladt a forgalom - tájékoztatott a Zala Megyei Katasztrófavédelmi Igazgatóság.
Honlapunk úgy értesült, az eset során személyi sérülés nem történt, az anyagi kár jelentős, a vad elpusztult.

Vadriasztó sípot kaptak az autósok Zalában

Helyszíni ellenőrzés során hívta fel a figyelmet a vadelütéses balesetekre a Keszthelyi Rendőrkapitányság. A vadbalesetek szempontjából frekventált helyszínen, Keszthely külterületén, a 71-es számú főúton november 8-án délután tartottak közúti ellenőrzést a rendőrök, melynek során felhívták a figyelmet a vadelütéses balesetekre és vadriasztó sípot, valamint prevenciós szóróanyagot adtak át a sofőröknek.