Ugrás a tartalomhoz Lépj a menübe
 


2019.09.04

Holttestet találtak egy kiégett garázsban Zalában

Holttestet találtak Zalaegerszegen, egy kigyulladt és leégett garázsban - közölte a Zala Megyei Rendőr-főkapitányság sajtóreferense kedden.

Kiss-Bán Kitti az MTI érdeklődésére elmondta, hogy a hajnalban kigyulladt és leégett garázsban egy holttestet találtak, aminek kapcsán vizsgálat indult.

A Zala Megyei Katasztrófavédelmi Igazgatóság korábban arról adott hírt, hogy a zalaegerszegi Báthory utcai garázssoron keletkezett hajnalban a tűz. A 15 négyzetméteres garázsban az összehordott hulladék kapott lángra.

A zaol.hu információja szerint a helyiséget egy hajléktalan férfi használta. MTI

Kedden a Zala Megyei Rendőr-főkapitányság illetékességi területén egy súlyos sérüléssel és 11 anyagi kárral végződő közúti közlekedési baleset helyszínén intézkedtek a rendőrök.

tuzoltoauto.jpg

Autógumik lángoltak Zalaegerszegen

Negyven négyzetméternyi fa és összehordott autógumik égtek Zalaegerszegen a Zrínyi utcában csütörtökön késő délután. A tűzhöz Zalaegerszegről érkeztek hivatásos tűzoltók két gépjárműfecskendővel és egy vízszállító járművel. A tűzoltók két habosított vízsugárral és további két vízsugárral oltották el a lángokat. A gyors beavatkozásnak köszönhetően a tűz nem terjedt át a szomszédos épületre.

 

loading...