Ugrás a tartalomhoz Lépj a menübe
 


2017.07.11

Háromszor rúgta fejbe a nővért a zalaegerszegi kórházban

M. Krisztián terheltet – egy tisztázatlan eredetű vérző sérülés miatt és erősen ittas állapotban - 2017. május 06. napján 16 óra 15 perc körüli időben szállították be a mentők a Zala Megyei Szent Rafael Kórház Sürgősségi Betegellátó Osztályára.

 

zala-megyei-korhaz.jpg


A mentőápolók a hordágyat leállították az 5. számú vizsgáló előtt a folyosón, majd az osztályon dolgozó nővér a mentőápoló segítségével megkezdte a hordágyon fekvő terhelt ruházatának átvizsgálását és a nála lévő dolgokról értékleltár felvételét.

Ennek során a terhelt folyamatosan káromkodott és szidalmazta a nővért, aki ezt egy idő után megelégelte és egyik kollégájának szólva rendőrt hívott, majd folytatta az értékleltár felvételét.

M. Krisztián terhelt a szidalmazást és káromkodást tovább folytatta, majd három alkalommal fejbe rúgta a hordágy végénél álló, az adminisztrációt végző nővért.

Időközben megérkezett a vizsgáló elé a sértett által értesített rendőr, valamint beteghordók is érkeztek, akik együttes erővel lefogták az ekkor már őrjöngő terheltet, akinek a vezető főorvos végül beadott egy nyugtató injekciót.

M. Krisztián terhelt bántalmazása következtében a nővér homlokának bal oldala zúzódott, mely sérülés gyógytartama nyolc napon belüli.

M. Krisztiánt közfeladatot ellátó személy elleni erőszak és testi sértéssel vádolják - olvasható a Zalaegerszegi Járási és Nyomozó Ügyészség vádiratában.