Ugrás a tartalomhoz Lépj a menübe
 


2021.04.28

Három körözött férfit és egy nőt fogtak el Zala megyében

A Zala Megyei Rendőr-főkapitányság Rendészeti Igazgatóság Lovas-Kutyás Alosztály munkatársai kedden délután 15 óra 30 perckor Szentpéterúron igazoltattak egy 25 éves helyi férfit. Adatainak ellenőrzésekor kiderült, hogy a férfival szemben a Zalaegerszegi Rendőrkapitányság körözést bocsátott ki, és elfogását rendelte el szabálysértési elzárás céljából.

A Zalaegerszegi Rendőrkapitányság körzeti megbízottai fogtak el egy 46 éves férfit Zalaegerszegen este 19 óra 55 perckor, aki ellen a Lenti Rendőrkapitányság bocsátott ki elfogatóparancsot, mert nem fizette be a rá kiszabott pénzbírságot, melyet közérdekű munkával nem váltott meg, így az elzárásra lett átváltoztatva, de annak letöltését nem kezdte meg.

bilincseles.jpg

Szintén kedden a keszthelyi járőrök igazoltattak egy 24 éves helyi nőt a Balaton-parti városban 20 óra 43 perckor. Az intézkedés során megállapították, hogy a kapitányságuk körözését rendelte el a személynek szintén szabálysértési elzárás végrehajtása céljából.

Közveszéllyel fenyegetés bűncselekmény elkövetése miatt bocsátott ki elfogatóparancsot, és körözte a Budapesti Rendőr-főkapitányság XII. kerületi Rendőrkapitánysága azt az 57 éves érdi férfit, akit a Hévízi rendőrőrs munkatársai fogtak el kedden éjszaka 23 óra 55 perckor. A személyt a Keszthelyi Rendőrkapitányságra előállították, ahol a nyomozók kihallgatták, majd bűnügyi őrizetbe vették.

A rendőrök a körözött személyeket a Vas Megyei Rendőr-főkapitányság fogdájába vitték - tudatta szerdán a Zala Megyei Rendőr-főkapitányság.