Ugrás a tartalomhoz Lépj a menübe
 


2020.01.07

Három holttestet találtak egy nagykanizsai lakásban - Frissítve

Kedden délután mentők, tűzoltók, rendőrök jelentek meg Nagykanizsán a Kinizsi és a Rákóczi utcák kereszteződésétől néhány méterre.

Olvasóinktól értesültünk, hogy feltehetően gázmérgezés történhetett a dél-zalai városban, amelynek több áldozata is van, két felnőtt és egy gyermek.

Hívtuk a zalai rendőrség szóvivőjét is. Takács Tivadartól, a Zala Megyei Rendőr-főkapitányság szóvivőjétől megtudtuk, három holttestet találtak  egy nagykanizsai lakásban. A rendőrségi eljárás folyamatban van.

A tragédia a Rákóczi utcában a kora délutáni órákban történt, a rendőrséghez a bejelentés 15 óra után néhány perccel érkezett.

Úgy értesültünk, hogy egy műanyag nyílászárókkal, szinte légmentesen zárt ingatlanban az anya a fürdőszobában volt, ahol az elszívó a pelletkazán égéstermékét a kéményből visszaszívta. Az asszonyt a fürdőkádban, férjét és 10 éves kislányukat a lakásban találták meg a hatóságok, sajnos már holtan.

AZ MTI arról értesült, hogy a rendőrök három holttestet találtak kedd délután egy nagykanizsai lakásban, a helyszíni szemle még tart, a haláleset körülményeit vizsgálják - tájékoztatta Takács Tivadar, a Zala Megyei Rendőr-főkapitányság szóvivője az állami hírszolgálatot.

Az MTI információi szerint a nagykanizsai családi házban egy házaspár és tízéves kislányuk valószínűleg füstgázmérgezésben halt meg. A balesetet feltehetően a pelletkazánba visszaáramló füstgáz okozta.

Az esettel összefüggésben a Zala Megyei Rendőr-főkapitányságon halált okozó, foglalkozás körében elkövetett gondatlan veszélyeztetés bűncselekmény gyanúja miatt büntetőeljárás elrendelésére került sor, melynek keretében vizsgálják az eset összes körülményét - írta késő este közleményében a police.hu-n a ZMRFK.

nagykanizsa-fustgazmergezes.jpg

(Fotó: MTI/Varga György)

nagykanizsa-halalos-szenmonoxid-mergezes.jpg

nagykanizsa-halalos-szenmonoxid-mergezes-4.jpg

nagykanizsa-halalos-szenmonoxid-mergezes-3.jpg