Ugrás a tartalomhoz Lépj a menübe
 


2019.06.05

Harapott, szétverte pasija kocsiját a féltékeny nő

Egy  25 éves  várvölgyi nő és barátja, egy fiatalember tavaly november 07.-én éjfél körül  a zalaegerszegi kertvárosban a férfi személygépkocsijában féltékenység okán hevesen vitatkozni, veszekedni kezdtek. Amikor a férfi  ki akarta rakni a kocsiból,  a nő  hangosan kiabált, és a férfi felé csapdosott, az üléseket rugdosta, és a kormányt rángatta. 

feltekenyseg.jpg

Mindketten kiszálltak, a nő továbbra is hangoskodott, ütötte a férfit, aki megpróbálta lefogni, és ellökni magától, a nő azonban többször  megharapta a  férfi mindkét karját, visszaült a gépkocsiba, rángatta a kormányt, letörte az irányjelző, és az ablaktörlő kapcsolóját.

A férfi ekkor a nőt kirántotta a kocsiból, adott neki egy pofont, ellökte magától,  beült a kocsiba, az ajtót pedig magára zárta. A nő  ezután az autó üvegeit ütötte.  Rövid idő elteltével a nő ismét megjelent, és egy sodrófával ütlegelte a kocsit, amitől a motorháztető behorpadt, az első és hátsó lámpák búrája, valamint az első szélvédő kitört, mindkét „A” oszlopon horpadás keletkezett, a bal első ajtó fényezése megsérült, a rádió antenna és a hátsó ablaktörlő lapát letörött.
A rongálással a  személygépkocsiban 376.820,-Ft kár keletkezett.
 
A bántalmazás következtében a férfinak  nyolc napon belül gyógyuló sérülései keletkeztek.
A nő ezen cselekményével olyan kihívóan közösségellenes, erőszakos magatartást tanúsított, amely alkalmas volt arra, hogy másokban megbotránkozást vagy riadalmat keltsen.  

Az ügyben a Zalaegerszegi Járási  Ügyészség garázdaság, rongálás és testi sértés  vétsége miatt emelt vádat - tudtuk meg dr. Pirger Csabától, a Zala Megyei Főügyészség ügyész-szóvivőjétől.