Ugrás a tartalomhoz Lépj a menübe
 


2017.11.20

Halálos karambol Rigyácnál

A baleset miatt lezárták egy útszakaszt a rigyáci elágazó közelében.
Frontálisan egymásba rohant két személygépkocsi Zala megyében a 7-es főúton, hétfőn reggel nem sokkal 7 óra előtt a rigyáci elágazás közelében.
Az egyik autóba beszorult egy sérült.
Őt a műszaki mentést végző nagykanizsai hivatásos tűzoltók szabadították ki, a mentők azonban már csak a halálát tudták megállapítani.
Két másik ember is megsérült a balesetben.
A 7-es főút érintett szakaszát teljes szélességben lezárták a forgalom elől - tudatta a Zala Megyei Katasztrófavédelmi Igazgatóság.

(Forrás: ITT)

Szemtanúktól úgy értesültünk, hogy egy szürke színű Toyota Avensis és egy kék színű Citroen Berlingo ütközött össze a 7-es érintett útszakaszán.

Korábban már a Facebookon többen figyelmeztettek arra, hogy a 7-es főút Becsehely és Sormás között a fagy miatt több helyen síkos, veszélyesen csúszós.

Óvatosan közlekedjenek!

Frissítés:

Nem sokkal dél előtt feloldották az útlezárást a 7-es főúton Rigyác közelében, ahol két autó ütközésében egy ember meghalt, kettő pedig megsérült hétfőn - közölte a rendőrség honlapján a Zala Megyei Rendőr-főkapitányság.
Hajnalban a főút 218-as kilométerénél egy Toyota személyautó és egy Citroen Berlingo kisteherautó frontálisan összeütközött.
A balesetben egy 48 éves nagyrécsei férfi a helyszínen életét vesztette, két ember pedig nyolc napon belül gyógyuló, könnyű sérülést szenvedett. MTI

 

7-es-fout-rigyac-halalos-baleset.jpg

 

7-es-fout-rigyac-halalos-baleset-1.jpg

(Frontális ütközésben összetört személygépkocsik a 7-es főúton Rigyác külterületén 2017. november 20-én. A balesetben egy ember meghalt, kettőt kórházba vittek. MTI Fotó: Varga György)

 

mentok.jpg