Ugrás a tartalomhoz Lépj a menübe
 


2020.04.11

Halálos kamionbaleset Zalában

Csütörtökön a kora délutáni órákban a Nagykapornakról - Pókaszepetk felé átvezető mellékúton halálos kamionbaleset történt.

A Gyűrűs előtti elágazónál egy magyar forgalmi rendszámú, tápot szállító négytengelyes tehergépkocsi eddig tisztázatlan okból az út menetirány szerint jobb oldalára sodródott, majd a bal oldali vízelvezető árokba csapódott, ahol egy nagyobb méretű fának ütközve - félig csúszva - a partoldalnak dőlve megállt.

Az ütközés következtében a jármű vezetőfülkéje olyan mértékben roncsolódott, hogy a 26 éves gépkocsivezető sajnos a helyszínen elhunyt.

A hatósági szemlét követően, csörlő-biztosítás mellett, a jármű rakománya kézi, illetve gépi erővel kirakásra került másik szállító járműre, majd a fa tuskójáról a járművet hátra irányba kimozdították, ezt követően előre kivontatták, majd további szakértői vizsgálatokra telephelyre elvontatták.

A mentésben a Zala KMSZ, Kanizsa Daru, és a Zalaegerszegi HTP-s kollégák voltak segítségünkre - tájékoztatott Facebook oldalán pénteken a Rescue Lenti.

zala-megye-halalos-kamionbaleset-1.jpg

zala-megye-halalos-kamionbaleset-2.jpg

zala-megye-halalos-kamionbaleset-3.jpg

zala-megye-halalos-kamionbaleset-4.jpg

zala-megye-halalos-kamionbaleset-5.jpg

zala-megye-halalos-kamionbaleset-6.jpg