Ugrás a tartalomhoz Lépj a menübe
 


2019.06.25

Halálos baleset Zalalövőnél

Meghalt egy autóvezető, aki járművével előzés közben nekiütközött egy szembejövő gépkocsinak - közölte a Zala Megyei Rendőr-főkapitányság sajtószolgálata.
A baleset a 7411-es számú úton, a Zalalövőtől mintegy 6 km-re lévő Zalacséb határában történt hétfőn este 19 és 20 óra közötti időben.

zalalovo-halalos-baleset-2019.jpg

zalalovo-halalos-baleset-2019-2.jpg

Egy Suzuki vezetője előzésbe kezdett, amikor összeütközött egy szemből érkező Mazdával. A balesetben az előzni próbáló személygépkocsi vezetője a helyszínen meghalt. Sajtóhírek szerint az áldozat a Zala Megyei Szent Rafael Kórház 35 éves kórházlelkésze, Takács András atya volt.
A Zala Megyei Katasztrófavédelmi Igazgatóság tájékoztatása szerint a helyszínre érkező tűzoltók feszítővágóval emeltek ki két embert a megrongálódott járművekből.
Az egyik gépkocsi veszélyesen megcsúszott az árok felé, ezért azt stabilizálniuk kellett.
(Helyszínelési fotók: Zala Megyei Rendőr-főkapitányság)

Autóbalesetben elhunyt Zalaegerszeg fiatal kórházlelkésze - 777

A zalaegerszegi Szent Rafael Kórház 35 éves kórházlelkésze hunyt el abban az autóbalesetben, amely hétfőn este történt a megyeszékhelytől nem messze. Takács András atyát három évvel ezelőtt, 2016 júniusában szentelték pappá, majd ezt követően Lentiben szolgált káplánként. Két éve lett a város kórházának lelkésze, elhivatottságára jellemző volt, hogy a kórház honlapján úgy lett feltüntetve neve és telefonszáma, hogy éjjel-nappal lehet őt hívni.