Ugrás a tartalomhoz Lépj a menübe
 


2018.03.11

Halálos baleset történt Zalában, gyerekek is megsérültek

Összeütközött két képkocsi vasárnap délelőtt Zala megyében, a 76-os főút Bagod és Hagyárosbörönd közötti szakaszán.
A balesethez a zalaegerszegi hivatásos tűzoltókat riasztották, akik áramtalanították a járműveket és megkezdték a műszaki mentést.
Elsődleges információk szerint a balesetben több ember megsérült, egyikük olyan súlyosan, hogy a helyszínen életét vesztette.
A munkálatok idejére a főút érintett szakaszát teljes szélességében lezárták - írta a VÉSZ, a katasztrófavédelem Veszélyhelyzeti Értesítési Szolgáltatása.

baleseti-helyszinelo.jpg

Frontálisan összeütközött két személygépkocsi vasárnap reggel a 76-os főúton Zala megyében, egy ember meghalt, többen pedig megsérültek, köztük gyerekek.
A Zala Megyei Rendőr-főkapitányság a police.hu oldalon azt közölte: a baleset a főút 65-ös kilométerénél, Bagod közelében történt.
A frontális ütközésben egy férfi a helyszínen meghalt, a sérülteket a mentők kórházba vitték, köztük két gyereket.
A helyszínelés és a műszaki mentés idejére a főutat teljes szélességében lezárták, a rendőrök kerülőutakra terelték a forgalmat.

Frissítés:

Ismét járható a 76-os főút Bagodhoz közeli szakasza, ahol vasárnap reggel halálos közlekedési baleset történt - közölte a police.hu oldalon a Zala Megyei Rendőr-főkapitányság.
A baleset a 76-os főút 68-as kilométerszelvényében, Bagod közelében történt nem sokkal fél kilenc után, amikor egyelőre tisztázatlan körülmények között összeütközött két személygépkocsi.
A balesetben egy 19 éves ozmánbüki fiatalember a helyszínen életét vesztette, egy nő nyolc napon túl gyógyuló súlyos, további három ember - köztük két gyermek - pedig könnyű sérülést szenvedett.
Az érintett útszakaszon kora délután befejezték a helyszínelést és a műszaki mentést, így az addig teljes szélességében lezárt főúton ismét zavartalanul haladhat a járműforgalom. MTI