Ugrás a tartalomhoz Lépj a menübe
 


2019.12.23

Halálos baleset Lovászi és Tornyiszentmiklós között

Eddig tisztázatlan okból és körülmények között december 23-án (hétfőn) 10 óra körül Lovászi és Tornyiszentmiklós között, a 7538 -as számú út 20-as kilométerszelvényénél egy személygépkocsi letért az útról és fának ütközött. Az autót vezető férfi a helyszínen életét vesztette.

A baleset helyszínén teljes útlezárás van érvényben, az arra haladókat visszairányítják.

Kérjük az arra közlekedők fokozott óvatosságát és figyelmét! - írta a police-hu-n a Zala Megyei Rendőr-főkapitányság.

rendorseg-fenyhid.jpg

Az esettel kapcsolatban a Zala Megyei Katasztrófavédelmi Igazgatóság arról adott hírt, hogy fának csapódott egy személyautó hétfő délelőtt Lovászi és Tornyiszentmiklós között.

A baleset következtében a járműbe egy ember beszorult, akit a lenti hivatásos tűzoltók feszítővágó segítségével szabadítottak ki. Az esethez a mentők is kiérkeztek. A munkálatok idejére az érintett útszakaszt teljes szélességében lezárták.

A férfi életét sajnos már nem sikerült megmenteni. 12 óra 30 perctől a rendőrség a teljes útzárat feloldotta, az érintett útszakaszon félpályán haladhat a forgalom. Időközben a forgalomkorlátozás megszűnt, az útszakasz szabadon járható.

lovaszi-tornyiszentmiklos-halalos-baleset.jpg

(Az összetört autó. Fotó: Rescue Lenti)

Halálra gázoltak egy gyalogost Nagykanizsa és Sormás között

Életét vesztette a gyalogos, akit egy gépkocsi gázolt el a 7-es főúton. Útlezárásra kell számítani. Eddig tisztázatlan körülmények között december 23-án (hétfőn) 20 óra 20 perc körül a 7-es út 213-as kilométerszelvényénél, Nagykanizsa és Sormás között egy személygépkocsi elgázolt egy gyalogost, aki a helyszínen életét vesztette. A balesettel érintett útszakaszt lezárták, Szepetneknél lehet kerülni.