Ugrás a tartalomhoz Lépj a menübe
 


2018.08.02

Hajánál fogva rángattak ki a pultból egy eladót a keszthelyi Intersparban

A harmincéves nő 2018. január 15. napján, 18 óra körüli időben Keszthelyen, a Tapolcai úton található Interspar Áruházban tartózkodott két gyermekével, és egy ismerősével.
Indulatossá vált, mert kérése ellenére a Finezza látványpékség eladói nem hívtak neki taxit, hanem az áruház vevőszolgálatához irányították.

A nő – miután a vevőszolgálatnál hívtak neki egy taxit – visszament a látványpékséghez, ahol szidalmazások és fenyegetések közepette kiabálni kezdett az eladók felé, miközben megfogta és próbálta felemelni a pultot, hogy bemenjen az eladói térbe, azonban a sértett a pultot tartotta, így a terhelt azt nem tudta felemelni.

keszthely-interspar.jpg

(A keszthelyi Interspar. Fotó: Google)

Ekkor a terhelt a sértettet leköpte, majd egy, a pulton lévő energiaitalos dobozzal a sértett fejének jobb oldalát megütötte, majd a sértettet a hajánál fogva kirángatta a pultból.
A terhelt ezen cselekménye során a lendülettől elesett, a sértett pedig ráesett, a terhelt mindeközben továbbra sem engedte el a sértett haját, és a lábával rugdosta a sértett arcát.
A sértett kolléganője, az áruház biztonsági őreitől kért segítséget, akik a még mindig ingerült terheltet a rendőrök kiérkezéséig visszatartották.

A terhelt cselekménye következtében a sértett arcán nyolc napon belül gyógyuló hámhorzsolásos sérülések keletkeztek.
A sértett a sérelmére elkövetett testi sértés vétsége miatt joghatályos magánindítványt terjesztett elő.
A nő kihívóan közösségellenes, erőszakos magatartása alkalmas volt arra, hogy Keszthelyen, a Tapolcai úton található Interspar Áruházban tartózkodó személyekben megbotránkozást, riadalmat keltsen.
A Keszthelyi  Járási Ügyészség  garázdaság vétsége és könnyű testi sértés vétsége miatt emelt vádat a Keszthelyi  Járásbíróságon - értesült honlapunk dr. Jánky Judittól, a Zala Megyei Főügyészség helyettes szóvivőjétől.