Ugrás a tartalomhoz Lépj a menübe
 


2020.06.22

Gyorsan hajtott: felborult Lovászi és Lenti között

Egy 39 éves budapesti férfi közlekedett Chevrolet típusú személyautóval a 7538-as számú úton Lovászi irányából Lenti felé vasárnap sélután 14 óra 25 perckor.

Haladása során egy erősen jobbra ívelő útkanyarulatban feltehetően a sebessége helytelen megválasztása miatt megcsúszott a nedves útfelületen, letért az úttestről és a jobb oldali vízelvezető árok falának ütközött, majd felborult.

A baleset következtében személyi sérülés nem történt, de a járműben jelentős anyagi kár keletkezett.

A Zala Megyei Rendőr-főkapitányság arra is felhívja a figyelmet, hogy mindenkor a forgalmi-, az időjárási- és látási viszonyoknak megfelelően közlekedjenek! Tartsák be a sebességhatárokat, a közlekedés szabályainak megsértése súlyos és visszafordíthatatlan következményekkel járhat!

lovaszi-lenti-baleset-2020-1.jpg

lovaszi-lenti-baleset-2020-2.jpg

Felborult, jelzőtáblát tarolt egy autós Becsehelynél

Egy 42 éves nagykanizsai nő közlekedett pénteken hajnali 1 óra 4 perckor egy Kia típusú autóval a 7-es számú főúton, Becsehely irányából a 7536-os számú út felé. Haladása során egy balra ívelő útkanyarulatban megcsúszott, egy jelzőtáblaoszlopnak ütközött, és felborult. Az ügyben a Nagykanizsai Rendőrkapitányság Közlekedésrendészeti Osztálya folytat vizsgálatot.