Ugrás a tartalomhoz Lépj a menübe
 


2020.06.24

Gombaszedés közben tűnt el egy zalai nő

A Zala Megyei Rendőr-főkapitányság Tevékenység-irányítási Központjába hétfőn délután 16 óra 13 perckor tett bejelentést egy férfi, hogy édesanyja Nemesnép külterületén az erdőben gombaszedés közben eltűnt.

A bejelentést követően a Lenti Rendőrkapitányság rendőrei rövid időn belül megszervezték és megkezdték a nő keresését. Az eltűnés helyszínének átvizsgálásába kezdtek, majd a környező települések és azok külterületeinek ellenőrzése során értesítették a szlovén rendőri szerveket is a határmenti erdőrészek átkutatására.

varganya.jpg

Az összehangolt munka eredményeként a bejelentéstől számított két órán belül megtalálták az eltűnt édesanyát Szentgyörgyvölgy belterületén, aki tájékozódását elvesztette, a rendőrök kérdéseire csak nehézkesen válaszolt. A megtalált asszonynak orvosi ellátásra nem volt szüksége, őt a fiának a rendőrök épségben átadták.

A Zala Megyei Rendőr-főkapitányság felhívja az erdőbe indulók figyelmét arra, hogy mindig legyen náluk mobiltelefon, lehetőleg ne egyedül induljanak útra, mindig maradjanak látó- és hallótávolságban egymással. Mindig az időjárásnak megfelelően öltözzenek fel, mert ha eltévednek és beesteledik, akkor a hűvösebb éjszakát egészségkárosodás nélkül tudják átvészelni - tájékoztattak kedden a zalai rendőrök.

Gombaszedés közben eltűnt egy 87 éves bácsi Dél-Zalában

A Zala Megyei Rendőr-főkapitányság felhívja a figyelmet arra, hogy aki az erdőbe indul, mindig vigyen magával vizet, és legyen nála mobiltelefon! - tanácsolja a Zala Megyei Rendőr-főkapitányság . loading...