Ugrás a tartalomhoz Lépj a menübe
 


2019.11.14

Garázda nők a keszthelyi CBA-ban

Egy nő tavaly október 9-én este vásárolni ment az egyik keszthelyi CBA üzletbe, ahol egyébként pénztárosként dolgozott. A pénztárnál a sorban előtte állt  egy másik keszthelyi nő, aki az üzletben korábban már több alkalommal belekötött, kötekedett vele, „butának” nevezte, azzal is fenyegette, hogy „kihúzza a pultból és elkapja, bántalmazza”.

Ekkor is rászólt a nőre, hogy „ne nézzél, ne mosolyogjál”, amire a nő  nem reagált, fizetett, majd távozni akart a boltból. A bolt bejáratánál állt a kötekedő nő 17 éves lánya - aki úgy ítélte meg, hogy a nő kinevette az anyját - szintén rászólt, hogy „ne nézzen úgy az anyjára”, majd a nőre támadt, megmarkolta a haját, megtépte, majd hajánál fogva a földre rántotta.

birosag.jpg

A bántalmazásba bekapcsolódott az anyja is, aki szintén megtépte a földön ülő nő haját, majd mindketten több alkalommal megütötték a fejét és hátát, az ütések a kezét védekezésre emelő nő csuklóját is érték. A bántalmazásnak járókelők, a sértett munkatársa, valamint a sértett - a bántalmazást közeli lakásuk ablakából észlelő - élettársának beavatkozása vetett véget.

Anya és lánya cselekménye alkalmas volt arra, hogy másokban megbotránkozást, riadalmat keltsen.
Az ügyben a Zalaegerszegi Járási Ügyészség  garázdaság és testi sértés vétsége miatt emelt vádat - tájékoztatta a Letenye Médiát dr. Pirger Csaba, a Zala Megyei Főügyészség ügyész-szóvivője.