Ugrás a tartalomhoz Lépj a menübe
 


2018.09.14

Fia párjának 11 éves húgát molesztálta a zalai férfi

Az ügy vádlottja egy salomvári  49 éves férfi, akinek fia  2013. év nyarán kezdett el járni egy lánnyal, egy akkor 11 éves kislány nővérével.
Pár hónappal később a férfi megismerkedett a lány családjával és több alkalommal is felkereste őket zalaegerszegi  házukban. A kislányt - aki  bizalmába fogadta a férfit- többször is elvitte fagyizni, sütizni.
2014. év nyarától  találkozásaik alkalmával rendszeresen szájon csókolta a 12. életévét még be nem töltött kiskorú sértettet, és a ruháján keresztül tapogatta, simogatta a mellét.

kislany.jpg

(A fotó illusztráció. Pixabay)

2015. év őszén a férfi a kislányt elvitte kirándulni a zalaegerszegi Gébárti tóhoz, velük tartott a fia és választottja is. A kiránduláson a férfi és a kiskorú lány egy faházban aludtak, a férfi a lány mellé feküdt, megcsókolta és testszerte simogatta. A kislány próbált szabadulni, megfeszítette magát, majd oldalra fordult, a férfi ekkor felhagyott a cselekményével.

2015. év őszén horgászni mentek a Zala folyóhoz, ahol a férfi szintén csókolgatta a sértettet és fogdosta a mellét ruhán keresztül, majd a horgászat végeztével, amikor indultak haza, az autó hátsó ülésén molesztálta.
2016. év tavaszán szintén horgászni mentek a a Gébárti tóhoz, amelynek során hazafelé menet, egy elhagyatott parkolóban molesztálta a kislányt.

A férfi kihasználta, hogy a kislány családjának bizalmába tudott férkőzni, és a naiv kiskorú  egyfajta pót-apaként tekintett a férfira, akiben feltétel nélkül megbízott.
A férfi ellen a napokban emelt vádat a Zalaegerszegi Járási és Nyomozó Ügyészség. Az ügy a Zalaegerszegi Járásbíróságon folytatódik - tudta meg honlapunk dr. Pirger Csabától, a Zala Megyei Főügyészség ügyész-szóvivőjétől.