Ugrás a tartalomhoz Lépj a menübe
 


2020.08.26

Féltékenység: 30 méteren keresztül a hajánál fogva vonszolta exét az utcán egy zalai férfi

Őrizetbe vették a rendőrök azt az egeraracsai férfit, aki szombat éjjel az utcára rángatta és a hajánál fogva vonszolta volt barátnőjét - közölte a Zala Megyei Rendőr-főkapitányság a police.hu oldalon.

A 38 éves férfi este 22 óra körül megjelent egyik szomszédjánál, és ott szerelemféltés miatt nekirontott korábbi barátnőjének. A házigazda távozásra szólította fel az agresszív férfit, aki ekkor megragadta a nőt, kihúzta a házból, majd a hajánál fogva mintegy 30 méteren keresztül húzta az utcán.

birosag.jpg

A bántalmazás miatt a nő könnyű sérüléseket szenvedett.
A férfit a keszthelyi zsaruk őrizetbe vették, kezdeményezték a letartóztatását is. Garázdaság, könnyű testi sértés és magánlaksértés elkövetése miatt is indítottak ellene büntetőeljárást - írta az MTI, az állami hírügynökség.

A Zalaegerszegi Járásbíróság nyomozási bírája 4 hónap távoltartást rendelt el annak a férfinak az ügyében, aki több alkalommal bántalmazta barátnőjét.

A férfi augusztus 22-én 22 óra körül megjelent egy szomszédjánál, ahol szerelemféltés miatt bántalmazta korábbi barátnőjét, akit kihúzott a lakóházból és mintegy 30 méteren keresztül vonszolt.

A végzés nem jogerős - tájékoztatta a Letenye Médiát dr. Vándor Virág a Zalaegerszegi Törvényszék sajtószóvivője.

BMW-t tört Suzukival a féltékeny férj - Videóval

A Győri Járási és Nyomozó Ügyészség vádirata szerint az elkövető még 2015 decemberében Hegyeshalomban a bérelt autójával szándékosan többször nekihajtott egy nagy értékű gépkocsinak, majd azt egy karddal megrongálta. Egy másik alkalommal járművével üldözött és többször leszorított egy autót az útról.