Ugrás a tartalomhoz Lépj a menübe
 


2021.06.07

Begyalogolt a letenyei határátkelőre, ott meg kiderült, hogy körözik

Három körözöttet fogtak el a rendőrök egy nap alatt Zalában.
A keszthelyi egyenruhások egy, a nagykanizsai rendőrök két személyt fogtak el, akik ellen elfogatóparancs volt érvényben.

A keszthelyi járőrök Hévízen igazoltattak egy nőt június 2-án 9 óra 30 perc körül. Iratainak ellenőrzésekor kiderült, hogy ellene elfogatóparancs van érvényben, a Budapesti Rendőr-főkapitányság X. Kerületi Rendőrkapitánysága körözte az 54 éves gárdonyi nőt. Az egyenruhások a személyt elfogták és előállították.

bilincs.jpg

Gyalogosan jelentkezett belépésre Magyarország területére a Letenye Közúti Határátkelőhelyen egy tarnabodi férfi 17 óra 30 perckor. Adatainak ellenőrzésekor kiderült, hogy a férfival szemben a Hevesi Járásbíróság lopás miatt, a Fővárosi Törvényszék Büntetés-végrehajtási Csoportja jogerősen kiszabott szabadságvesztés letöltése miatt körözést bocsátott ki. A 38 éves férfit a határrendészek elfogták, majd a Zala Megyei Büntetés-végrehajtási Intézetbe szállították.

Lopás bűncselekmény elkövetése miatt bocsátott ki elfogatóparancsot, és körözte a Budapesti Rendőr-főkapitányság XVIII. kerületi Rendőrkapitánysága azt az 29 éves zalaszabari férfit, akit a Nagykanizsai Rendőrkapitányság Zalakarosi Rendőrőrsének munkatársai fogtak el 20 óra 30 perckor. A személyt a Nagykanizsai Rendőrkapitányságra előállították, ahol a nyomozók kihallgatták - tájékoztatott hétfőn a Zala Megyei Rendőr-főkapitányság.