Ugrás a tartalomhoz Lépj a menübe
 


2020.12.10

Aljas, gerinctelen módon próbálkoznak csalók a Zalakarosi Mentőállomás nevében!

Kedves Ismerőseink és Barátaink!!!!!!
FIGYELEM!!! CSALÓ!!!!
06706004508 elvileg Sós Tiborként mutatkozik be!!!!

A mai nap egy kedves barátunk érdeklődött, hogy keresték erről telefonszámról, mert a Zalakarosi Mentőállomásnak gyűjtenek életmentő készülékre, és hogy tudunk-e erről valamit. Természetesen nem szerveztünk és szervezünk gyűjtést.  

Gyors nyomozás után kiderült, hogy bizony csalóval van dolgunk. Ez az ember már több mentőállomás nevében is próbált hasonló módon pénzt kicsalni.  

Telefonon soha, de amúgy sem kérünk senkitől semmit. Ha valaki támogatni szeretne minket, az a Nagykanizsa és Térsége Mentőalapítványon vagy a Zalai Mentésügyi Alapítványon keresztül (Zalakaros megnevezésével), vagy személyesen tud.

Szomorúan látjuk, hogy ebben a megfeszített időszakban, a karácsony közeledtével, ilyen aljas gerinctelen módon, kihasználva az emberek jóindulatát és a mentőkbe vetett hitét, próbálnak nem kis összegeket kicsalni jóakaró emberekből.

Szeretnénk tájékoztatni mindenkit, hogy ez és ehhez hasonló esetekhez a zalakarosi mentőállomásnak semmi köze nincs, és nem gyűjtünk semmire - közölte Facebook oldalán csütörtökön a Zalakaros Mentőállomás.

zalakaros-mentoallomas.jpg

(Fotó: Zalakarosi Mentők - Facebook)