Ugrás a tartalomhoz Lépj a menübe
 


2019.06.17

Agyonverte a hajléktalan nőt Zalaegerszegen

Egy 50 éves férfi 2018. telén a zalaegerszegi hajléktalanszállón ismerkedett meg a 29 éves nővel. A férfi többszörös visszaeső, 2017-ben feltételesen szabadult  emberölés bűntette miatt kiszabott  fegyházbüntetéséből.

zalaegerszeg-gyilkossag-1.jpg

A férfi és a nő között  szerelmi viszony szövődött, egymásra élettársként tekintettek, mindketten italozó, hajléktalan életmódot folytattak.
2019. június 14.-én is  Zalaegerszegen bolyongtak, majd a délutáni órákban a Parkerdőbe mentek, ahol estig italoztak. A  férfi és a nő is erősen ittas állapotba került, amikor  éjszaka a férfi  szeretkezni akart a nővel,  aki a közeledését visszautasította.

A férfi ezután  a nőt testszerte ütlegelte és rugdosta, aki a bántalmazás következtében  elszenvedett sérülések miatt elhunyt. A  holttestét 2019. június 15-én a reggeli órákban járókelők fedezték fel.

A férfi cselekménye alkalmas  a halált okozó testi sértés bűntettének megállapítására.

A szökés veszélyére tekintettel a Zala Megyei  Főügyészség  indítványozta a férfi letartóztatását, melyről a bíróság június 18-án fog dönteni - értesült honlapunk hétfőn dr. Pirger Csabától, a Zala Megyei Főügyészség ügyész-szóvivőjétől.

Megöltek egy nőt a zalaegerszegi Parkerdőben

A rendelkezésre álló információk alapján egy 50 éves férfi június 14-én (pénteken) 22 óra és június 15-én (szombaton) 2 óra közötti időben Zalaegerszegen, a Parkerdőben többször megütött és megrúgott egy nőt, aki a helyszínen életét vesztette. A bejelentést követően a nyomozók a széleskörű adatgyűjtést követően órákon belül azonosították a bűncselekmény elkövetésével megalapozottan gyanúsítható 50 éves férfit.